Reserves

slider2

Com fer la reserva

La modalitat de reserva de Mas el Corral és de lloguer íntegre i per a un total de 11 places amb opció de llits supletoris.

Pots fer la reserva mitjançant el formulari de reserva que trobaràs més avall , per via telefònica o WhatsApp al 609 14 92 12, o per e-mail a maselcorral@maselcorral.com. Recorda que només és una prereserva. En qualsevol cas rebràs un e-mail amb tota la informació i les condicions per confirmar la reserva.

Per formalitzar la reserva cal fer una bestreta d’un 25% de l’import total per a les estades de 2 a 3 nits i d’un 40% per a estades superiors o iguals a 4 nits, mitjançant transferència bancària. La resta de l’import es pagarà en el moment d’entrada a la casa.

Un cop realitzada la transferència et farem arribar a l’adreça facilitada un resguard de reserva juntament amb el mapa per accedir a la casa.

Estada Mínima

Dues nits per a estades de cap de setmana.
Agost: del 1 al 15 d’agost es reserva per setmanes senceres (de 6 a 7 nits).
Pels ponts i festius es fixaran uns dies d’estada mínima. Consultar.

Hora d’entrada i sortida

Caps de setmana i ponts: Entrada divendres a partir de les 16h. Sortida diumenge entre les 16h i les 17h.
Setmanes senceres: Consultar.

Visites de familiars o amics

L’ús de la casa és exclusivament per a les persones que han fet la reserva. No s’admeten visites de familiars o amics sense consulta prèvia.

Llits addicionals i bressol

Disposem de 4 llits individuals. Aquests s’hauran de sol·licitar en el moment de fer la reserva. Cada llit addicional té un cost de 12€ per nit.
També disposem de 1 bressol, 1 trona, una banyera per a nadons i un Babycook sense cap cost addicional.

Animals de companyia

Inicialment No s’accepten animals de companyia sense consulta prèvia. Exempts els gossos pigall.

Piscina

Compartida i amb mobiliari de jardí. Cal recordar que no disposa de servei de salvament ni de vigilància per als banyistes. Per tant, cal seguir atentament les normes d’ús. L’accés es fa per una porta que queda tancada amb clau.

Barbacoa i llar de foc

Tant a la barbacoa com a la llar de foc hi trobaràs llenya per passar els teus dies d’estada. En cas de gastar-la tota i demanar-ne més, aquesta té un cost addicional.

Durant la temporada de tardor i hivern, si ens ho demanes, pots trobar-te la llar de foc encesa a l’arribada. Només cal indicar l’hora prevista d’arribada a la casa.


Formulari de reserva

El vostre nom (obligatori)

El vostre e-mail (obligatori)

Telèfon
Nombre d'adults
Nens d'entre 0 i 2 anys
Nens d'entre 2 i 12 anys

Comentaris

Data d'entrada
Data de sortida

Podeu consultar el calendari d'ocupació per més informació.

Demanar cistells de productes

Accepto la política de privacitat

D´acord amb la LO 15/1999 de Protecció de Dades Personals vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades al fitxer Clients, titularitat de Mercè Gallach Pous, inscrit en el Registre General de l´Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat del qual és mantenir el contacte amb els clients. També l´informem que podrà exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través del correu electrònic maselcorral@maselcorral.com.