Serveis

cap_serveis

Els àpats

Osona és una comarca coneguda per la seva gastronomia, és per això que et volem fer conèixer i apropar-te a alguns d’aquests productes de qualitat de la nostra comarca.

Cal destacar els derivats del porc i, molt especialment, la llonganissa de pagès, sense deixar de banda les carns, els formatges, el pa d’Osona cuit amb llenya i els productes de l’horta.

Com obtenir més informació?

Demana més informació mitjançant el formulari que trobaràs a l’apartat de reserves o trucant al 609 14 92 12.

Com fer la reserva dels cistells?

Cal fer la reserva una setmana abans de la teva arribada. Trobaràs el “cistell” sol·licitat a la casa, degudament presentat i en fred, si és necessari.

Els cistells

Dóna un petit plaer al teu paladar amb les diferents opcions que et presentem a continuació:

cistella-pa1. Cistell de Pa amb tomàquet (pa girat de quilo amb embotit de la zona com llonganissa, fuet, sumalla, bull blanc i bull negre)

cistella-barbacoa2. Cistell de Barbacoa (pams de botifarra, xurrasco de porc, xurrasco de vedella)

cistella-xai3. Cistell de Xai de pastura (xai de pastura de Mas el Corral; ½ xai de 5 a 6 quilos o tot un de 10 a 11 quilos aproximadament)

cistella-amanida4. Cistell d’Amanida (enciam, tomàquet i ceba tendra)

cistella-cuinats5. Cistell de Plats cuinats. Si ets dels que no t’agrada cuinar, també t’oferim la possibilitat de comprar plats cuinats de temporada, elaborats amb productes de la zona. Tens més informació a maselguiu.cat i també en el seu facebook.