Torelló Mountain Film – 34è Festival BBVA de Cinema de Muntanya

El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló (Torelló Mountain Film), és un dels més importants del món en el seu gènere fet que permet concentrar en pocs dies les millors produccions del sector . Un any més exhibeix i posa en competició els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura. Durant 10 dies  es projecten documentals de diversos gèneres: d’expedicions, reportatges de natura, d’esports d’aventura, documentals ecològics, etc..

imatges de muntanya

Moments del Torelló Mountain Film

El Festival de Cinema de Muntanya inclou també altres apartats i activitats: exposicions, un espai editorial, i actes que estan lligats d’alguna forma amb el món de la muntanya.

El divendres 11 arrenca el 34è Festival BBVA de Cinema de Muntanya, però ja pots trobar la primera exposició: “Els efectes del canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus”,  que és el punt de partida al recull d’imatges i que pots visitar a la biblioteca Dos Rius de Torelló.

A partir d’aquest dilluns, al museu de la Torneria pots tornar a  veure l’exposició ‘Cinema i muntanyes’,  una revisió amb més material de l’exposició del 2009.

L’exposició central d’aquest any estarà protagonitzada per la fauna del Pirineu Oriental amb les fotografies més sorprenents captades pel desaparegut Eudald Solà. La pots visitar, a partir de l’11 de novembre, al foyer del teatre Cirvianum.

Entrada del Teatre Cirvianum on es celebra el Festival de Cinema de Muntanya

Entrada del Teatre Cirvianum on es celebra el Festival de Cinema de Muntanya.

La nostra recomanació: la xerrada del dia 12 de novembre a les 16:30h a càrrec de la Núria Picas   “HOME TO HOME: EL PROJECTE D’UNA VIDA DE NÚRIA PICAS”. Tens més informació de la xerrada AQUÍ

Programa 2016

Tràilers

També et volem destacar el Premi de Periodisme de Muntanya i Aventura aquest premi periodístic anual, reconèixer el millor article i el millor reportatge publicat en premsa escrita. Aquesta activitat es va crear l’any 2005 i és obert tant a periodistes professionals com a amateurs de tot l’Estat i sobre temes dedicats a la muntanya en tots els seus vessants.

 

 

Tags: , , , , , , ,